fredag 31 december 2010

Ohi on...

Enkä viittaa tuolla otsikolla vuoteen 2010, vaikka sekin on loppumetreillään, vaan Syksyn SNY on nyt minunkin puolestani kokonaan ohi. Aika haikealta tuntuu; kivaa on ollut, ja täytyy kyllä osallistua joskus toistekin!

Viimeinen pakettini majaili koko jouluna postissa, koska se saapui sopivasti samana päivänä kun itse lähdin joulumatkalle. Eilen paketti kuitenkin pääsi jo kotiin, ja ehdin nopeasti kurkistaa ihanuuteen.

Lähempi tutustuminen tänään paljasti sitten tällaista: Kaksi kirjaa, yksi neuleaiheinen; Wandering Spirits by Jean Moss, ja yksi virkkauskirja, Susan Cropperin Virkkaa uusvanhaa. Sekä 1½ kerää siitä samasta Lanett-langasta, josta Sny:ni aikaisemmin teki tyttärelleni sukat, eli pitänee tehdä yhteensopivat lapaset :-). Eikä siinä kaikki - ihana sinisävyinen Chileläistä Araucania Ranco Multy-vyyhtikin mahtui pakettiin! Ja pilkkuna i:n päälle ehdoton lempisuklaani, Fazerinaa!Sny:ni on kyllä ollut aikamoinen ajatustenlukija, ja silti hän on myös osannut joka kerta yllättää! Eikä hän ole enää niin salainen - hän on Katjuska.Kiitos Katjuska tästä syksystä, olet ollut loistava sny!

Nyt kun joulu on ohi, niin voin myös näyttää vuoden joululahjaprojektit. Eli tänä vuonna tein Sirja-kämmekkäät. Neljä paria ovat saavuttaneet saajansa, pari olisi vielä neulomatta. Vain näistä vihreistä ehdin ottaa kuva; valkoiset, mustat ja violetitkin on tullut tehdyksi. Mustat olivat pahimmat - tein jatkuvasti virheitä ja niiden korjaaminen oli tuskaista kun oli pimeätä enkä nähnyt mitä tein... Mutta tämä oli kiva projekti johon en edes ole ehtinyt vielä kyllästyä.

The last package in the SSNY2010 arrived. And finally to be revealed: my Christmas present project of the year - fingerless mitts.


HAPPY NEW YEAR! 

 

1 kommentar:

  1. Ja niin se on ohi tämäkin kierros (kirjoitan ns. "tulevaisuudesta") ja sinä olet ollut upea SNY! Yritän jaksaa kommentoida tätä. Teen nimittäin näin silloinkin, kun tutustun kohdehenkilöni blogiin.

    SvaraRadera