tisdag 30 november 2010

Marraskuun SNY-paketti saapui!

Oho, tulipa tänään sitten kaksi päivitystä, koska illalla löysin vielä postilaatikosta marraskuun SSNY 2010-pakettini! (Osasin toki odottaa sitä, koska tänään on marraskuun viimeinen päivä!) Salainen ystäväni on yleensä ollut nopea, mutta nyt marraskuussa sain odottaa :-), ja syyksi epäilen paketin sisältämät pienet niin nätit sukat tyttärelleni.
Lisäksi paketista löytyi hauska tiskirätti, sekä "last but not least" Kauneimmat Joulun Käsityöt-lehti! (Nopeasti selailin läpi, ihan kivasti löytyi kaikenlaista kivaa, aika paljon virkkausohjeitakin - pitäisikin jossain vaiheessa taas virkata jotain, vanha himovirkkaaja kun olen!)
Ja ihanan rentouttavasti - paketissa ei ollut lainkaan lankaa!
KIITOS jälleen Salaiselle Ystävälleni!

Got my ssny2010- november package today - a Christmas knitting magazine, a pair of extremely cute socks for my daughter, and a knitting-related dishcloth (stating that "Those who create with their hands... ...thinks with their brains".) This should make tidying up the kitchen more fun!

2 kommentarer:

 1. Kiva että lähetys ehti ajoissa perille! Itse asiassa paketti oli koossa jo jonkin aikaa, mutta kortin kanssa oli pieniä komplikaatioita: lapset olivat nähneet sen ja kirjoitelleet siihen omat tervehdyksensä... :-) Piti sitten hankkia uusi tilalle.

  Toivottavasti sukkaset ovat sopivat, on niin vaikea arvioida oikeaa kokoa. Lanettia voi huoletta pestä koneessa joten se on kiva lasten neuleissa. Ja lehdessä oli tosiaan kauniita virkkausmalleja neuleohjeiden lisäksi, harkitsin josko itsellenikin ostaisin saman lehden!

  Eka joulukalenteriluukku avattiin tänään, huh miten aika rientää. Iloista joulukuuta!

  -Neuleystäväsi-

  SvaraRadera
 2. Ai se oli Lanettia - tuo onkin ehdoton lempilankani lastenneuleisiin, minun olisi pitänyt tunnistaa mutta väri hämäsi :-).
  Ja tyttärellä on elefanttijalat, eli pitänee käyttää nopeasti... Toisaalta, nyt kun hän kävelee niin tuo jalan kasvu voisi kuulemma hieman hidastua.
  Tuossa lehdessä oli muuten aika hyvin ohjeistettu miten virkata kuparilangasta, jos nyt uskaltaisin kokeilla!

  SvaraRadera