tisdag 22 mars 2016

Maaliskuun paketti

Maaliskuun paketti saapui tänä iltana! SNYni on lähettänyt niin paljon välimuistamisia etten meinannut muistaa, että varsinainen paketti vielä piti tulla... Kipin kapin postiin, ja sitten lapset jo hyökkäsi paketin kimppuun. "Onko siellä jotain minulle?" "Ei kun äitille...". No, onneksi siinä oli myös lapsille jotain, eli pääsiäismunat, joten seuraavaksi lapset riensivät niitä availemaan. (Yksi auto (cars-muna) ja yksi Olaf (frozen-muna).
Nippa nappa ehdin ottaa kuva, ennenkuin munat vietiin:
Herkkuja...

Jäljelle jäi sitten äidin herkut... Hot Socks Neon sukkalankaa - herkullinen väri! Uusi tuttavuus, tästä voisin jopa tehdä jotain kivaa itselleni... Puikot tulevat ainakin heti käyttöön - etsin äsken 2,5millisiä ja löysin neljä. Voihan neljällä puikolla sukkaa neuloakin, mutta tuntui jotenkin ankealta kun nuo neljä puikkoa oli vielä eri sarjaakin (pituudesta huomaa). Suklaa on tietenkin aina herkullista, tätä on nyt naposteltu illalla. Ja tuo nukke/avaimenperä/koriste on ilmeisesti se itse-tehty, minulla meni vähän aikaa tajuta että joku osaa tuollaista tehdäkin? Pienessä pussissa oli sininen nappi, joka toimii kulhona pienille metalli-palasille, joissa teksti made for you. Minulla ei ole ollutkaan tuollaisia hienouksia ennen, mutta lopulta taisin keksiä -niitä voi siis kiinnittää valmiiseen työhön, kun tekee jotain lahjaksi... Niitä taisi olla neljä ja yritän parhaillaan tehdä neljälle eskariopelle sukat, hmmm...

Ja taas kerran kaunis taidekortti! Kiitos SNY 2:lle!


3 kommentarer:

  1. On sulla melkoinen SNY! Taitaa käydä lukemassa täällä. (Kirjoitan "tulevaisuudesta", joten kommentit voivat ajoittain olla "outoja".)

    SvaraRadera