lördag 21 maj 2016

Toukokuun SNY-paketti ja lahja itselleni

Tänään menimme kävelylle ja haettiin toukokuun paketti:
"Värikästä lankaa" totesi neiti kun minun avuliaat paketti-assistentit repivät paketin auki. Ja oikeassa oli tietenkin, kaunista Drops Delightia monta kerää! Paketissa oli pari huivilanka-ohjettakin - en ole moneen vuoteen huivia neulonut, mutta tämä lanka kyllä huutaa suoraan, että tahtoo huiviksi... Sävy-sävyyn servettejä kevätpiknikille, virkkuukoukku ja parit hassut pallot lapsille (käärme- ja kilpikonnapomppupallot) löytyivät myös paketista. On jo  korkea aika opettaa neidille muuten virkkausta... ja kangastarroja esim. vaatteiden nimikoimiseen tai muuhun askarteluun.

Pitää vielä vähän hehkuttaa siitäkin, kun ostin itselleni tällä viikolla lahjan:



Olen aivan mielettömän innostunut, kaunis kirja joka yhdistää pari minun kiinnostuksen aihetta - neulominen ja lastenkirjat! Ohjeista en välttämättä aio toteuttaa mitään, mutta on tuo kirja vaan niin kaunis ja hyvä !

Got the May package from my secret friend today, love that yarn, will need to knit myself yet another shawl! And I bought myself a present, that arrived this week. Just gorgeous this book! If you love yarn, knitting and children's books: learn Swedish or wish for a translation!


2 kommentarer: