torsdag 16 december 2010

Lat och tråkig

Usch vad jag är lat och tråkig som inte uppdaterar alls! Helt lat är jag kanske inte, men jag jobbar bara på julklappsprojekt just nu, så jag kan inte skriva om dem!
Pepparkakor bakade vi i alla fall häromdagen, årets nya bekantskaper var Mamma Mu och Kråkan. Litet halvironiskt, då jag i år bakade mjölk- och äggfria pepparkakor...
De är visserligen också julklappar, men jag tror mig veta att varken Mamma Mu eller Kråkan brukar läsa bloggar särskilt ofta :-).

No knitting to report since I'm only knitting Christmas presents right now. But I've baked gingerbread cookies - dairy- and eggfree this year. Ironically, the new acquaintances this year were a cow and a crow (known from some really funny Swedish children books about Mamma Moo).

3 kommentarer:

 1. Hauskan mallisia pipareita :-)

  Toivottavasi et ole päivystänyt postilaatikolla lähetystä odottamassa. Vaikka aloitin valmistelut hyvissä ajoin, odottelen yhä että posti saisi toimitettua osan lähetyksestä ensin minulle... Harmillista!

  -SNY-

  SvaraRadera
 2. Haha, joo, en päivystä laatikolla - tämä meidän posti kun tulee niin sattumanvaraisesti, ja yleensä todella myöhään, niin päivystäminen on aivan turhaa. !"%"¤&&. Toissapäivänä ei tullut postia ollenkaan. Eilen taas posti tuli jo kahden maissa. Tänään ei ollut puoli neljältä tullut, mutta kuuden aikaan laatikossa oli sentään postia... Varsinkin silloin kun tietää, että jotain on tulossa niin hermot kyllä menee, joten yritän olla välittämättä...

  SvaraRadera
 3. Huomenta :)
  Oi kuinka ihana olikin viimeinen pakettini, kuvaan sen tänään ja päivitän blogiini ! On ollut yhtä juhlaa tämä syksy kun olen saanut sinulta paketteja....ne kaikki ovat olleet oikein mieluisia ja ihastuttavia !

  Joulun aikaa rauhaissa,
  vuotta hyvää alkavaa !

  SvaraRadera