lördag 28 juni 2014

Kesäkuun SNY-paketti!

Vihdoinkin pääsen tänne asti päivittämään kesäkuun SNY-paketin tietoja! Nopeasti tämä kevät meni, ja ihana SNY minulla olikin; jotenkin tiesi aina juuri mitä tarvitsin. Aika aikaisessa vaiheessa ymmärsin, että hänellä taitaa olla samanikäisiä lapsia kuin minulla lähipiirissä, koska osasi joka kerta lähettää jotain juuri sopivaa pientä kivaa lapsillekin...

Salainen neuleystäväni tänä keväänä olikin Anne-Mari, blogista Anne-Marin tekeleet.

Ja olipa hän taas onnistunut saamaan viimeiseen pakettiin niin paljon hyviä ja kivoja juttuja, että oikein ihmettelen!





Ja kuten yleensä on, niin kuvasta on ehtinyt kadota tavaraa ennen kuvausta. Tällä kerralla ainakin ihana Fazerina-suklaalevy puuttuu, ehkä jotain muutakin? Koska paketissa oli valkoiset palapelit lapsille maalattavaksi, sekä öljyväriä ja pensseli, nekin siirtyivät hyvin pian hyötykäyttöön. Niin kävimyös valkoisille sukkaplokeille jotka ovat kuvassa mukana, mutteivät näy kun olivat silloin vielä niin valkoiset. Sukkaplokeja olenkin useaan otteeseen kaipanut, kivaa kun pääsen kohta kokeilemaan!

Ihanan sinistä Drops Delightiakin löytyi, sekä pari kerää sukkalankaa, mikä sopii loistavasti kun pienille töille on paremmat työmahdollisudet tässä elämäntilanteessa. Piikkipalloonkin ihastuttiin heti - isosisko katsoi, että olipa hauska pallo, pikkuveli totesi että tuttavaperheen Oskukoiralla on samanlainen, ja minäkin sain lainata sitä hetkeksi hierontapalloksi! Ihana pieni kangaskassi virkatulla koristeella olikin sellainen josta käydään neidin ja minun välissä vielä neuvottelut, että kumpi saa käyttää... Ja olipa SNY-ni jopa löytänyt minulle vara-puikkomitankin! Oikea mitta kun on aina hukassa tai vähintään väärässä kerroksessa. Ja olihan siellä oikein kunnon selviytymispakkauskin, jossa kaikenlaista pientä - nappeja, silmukkamerkkejä, kaksi silmukkapidikettä lisää (yksi löytyi jo välimuistamispaketissa), jne pikkutavaraa. Nenäliinat tulivat myös ihan sopivaan hetkeen, nyt ollaankin flunssassa!

Ja olihan paketissa myös käsityöaiheinen muistikirja. Mitäköhän keksin siihen kirjoittaa, vai päättyykösekin neidin huostaan. Keskustellaan vielä siitäkin.

Ja se aivan ihanin juttu: paketissa oli myös KnitPron lyhyet sukkapuikot, ja vieläpä ihana lempi-välikokoni 2,75mm! En ole koskaan yrittänyt neuloa lyhyillä puikoilla, ja KnitProt olenkin halunnut aina kokeilla! Jännää!

Tätä blogipäivitystä onkin antanut odottaa itsensä. Oltiin nimittäin lomamatkalla kun paketti saapui. Onnistuin onneksi olemaan jossain vaiheessa matkaa sellaisella paikalla, että tekstiviesti paketista pääsi läpi - englantilaisessa pikkukylässä ei ilmeisesti ole itsestään selvää, että kännykät toimii... Ihanan rento lomamatka tosiaan oli, ehkä toimimattomien kännyköiden takia vielä rennompi... Ja sitten kun päästiin kotiin, olin töissä, ja meni vielä muutama päivä ennenkuin ehdittiin pakettia hakemaan. Jonka jälkeen siis avattin, kuvattiin, maalailtiin, leikittiin, sekä kävin muutama päivä töissä, ennenkuin pääsin kotikoneen äärelle.

Suuri kiitos SNY:lleni, olet aivan mahtava ja olen iloinen, että olit tänä keväänä juuri minun salainen neuleystäväni!

Kiitos myös emännälle, joka on jaksanut tätä pyörittää arkensa keskellä! Laitanpas sinulle pikapuolin postia tästä blogipäivityksestäkin!

Ja itse pääsin tänä keväänä lähettämään paketteja Mystery Knitterille.

Niin joo, ja Anne-Marille vielä väliraportti aurinkokukista:

Yksi oli katkennut, epäilen neidin ja hänen naapurikavereittensa jalkapalloinnostusta... Muuten tilanne näyttäisi vielä olevan hallussa...




3 kommentarer:

  1. Hei, kiva että paketti on päässyt perille. Mie tollo kun lähetin se puolikuntoisena ja kiireessä tyrkkäsin sinne pakettiautomaattiin ja samantien tajusin, etten laittanut koko pakettiin minkäänvaltakunnan yhteystietoja. Ja siinä vaiheessa kun en saanut lähetyksestä vielä kuittia, niin kyllä hymy hyytyi ja mietin, että minnekkähän mahtaa tämäkin lähetys seikkailla? Onneksi päätyi perille. Ihanaa on ollut siun pari, jotenkin olet ainakin osannut esittää tyytyväistä :) Mukavaa ja käsityörikasta kesää siulle :)

    SvaraRadera
  2. Upea paketti!

    Kiitos sinulle osallistumisesta.

    SvaraRadera
  3. Thank you for being such a kind secret knitting friend all those times ago. I appreciated all you sent me.

    SvaraRadera