onsdag 11 juni 2014

Välimuistaminen!

Aih kuinka kivaa - kun tulin kotiin töistä, kotona odotti kirje, joka sisälsi välimuistamisen SNY:ltäni!

Ja kyllä, olen takaisin työelämässä, monen vuoden tauon jälkeen. Epäilen ettei tule olemaan positiivista vaikutusta neulomismahdollisuuksiini, ellen ala neulomaan bussissa. Pitäisi varmaan hommata riittävän iso käsilaukku, johon projektit mahtuu...

Mutta siis, tänään päivääni piristi 1. pienet edistysaskeleet töissä - sain käyttäjätunnuksia lisää, ja pääsin kolmeen uuteen järjestelmään. 2. Pystyin aamulla tekemään töitä itsenäisesti kaksi tuntia ennenkuin tarvitsisin apua. 3. On edelleen kivaa syödä lounasta aikuisten ihmisten seurassa. 4. On edelleen kivaa käydä yksin vessassa. 5. On kivaa tulla kotiin perhe-elämään töiden jälkeen jne. jne. Sekä siis päivän yllättävin yllätys:





Tuo levy tosiaan jo löytyy autostamme, tämä kappale taitaa muuttaa naapuriperheelle! Kesän autoreissuja ajatelleen mainio! Mittanauhoja ja iloisia nappeja tarvitaan aina, silmukkamerkkejä rakastan, ja tuo ison hakaneulan näköinen vempain jonka nimeä en tiedä tulee tosi tarpeeseen - minulla ei ole koskaan ollut tuollaista pidikettä; muistan vain tarvitsevani sellaisen juuri silloin kun tarvitsen - en koskaan silloin kun olen kaupassa.
Ja kaikesta paras on se ajatus; joku on taas koonnut kivoja juttuja piristääksensä minun arkeani! Kiitos, ilahdutti!

Got some extra mail from my secret friend today!

3 kommentarer:

  1. PIristävän muistamisen olet saanut.

    SvaraRadera
  2. Iso, hakaneulan näköinen vekotin on silmukan lepuuttaja, jolle voi vaikka nostaa ne odottamassa olevat silmukat.Onnea uuteen "arkeen" ja oikein hyvää viikonloppua teidän koko perheelle :)

    Toivottelee Snysi

    SvaraRadera
  3. Good luck with your new job. I am sure you will tame it.

    SvaraRadera