lördag 2 april 2011

Ruusuneuleita!

Vihdoinkin jotain valmista!!!

Eli ystäväperheeseen syntyi toinen tytär noin kuukausi sitten, ja päätimme sitten äitini kanssa, että heitä pitää onnitella neuleella - työjako menee niin, että äiti maksaa ja minä teen :-).
Moda 1/2009:sta löytyi ohje (jota olimme bonganneet jo Allerslehdestäkin samana keväänä/kesänä. Hyvin epäkäytännöllinen, mutta söpö.
Isosiskon neule koko 3v, pikkusiskollekin valmistui sitten vauhdissa oma 6kk-kokoinen sivu- ja hihasaumaton neule.
Sublime Baby Cashmere Merino Silk DK on ihanan pehmeä lanka, siitä on aina yhtä kivaa neuloa. Puikot 3,25 ja 3,75, eli hieman pienemmät kuin ohjeesta.

Vähän pähkäilin tuossa ohjen kanssa siinä vaiheessa kun napit ja ruusut piti kiinnittää, kunnes tajusin laittaa napin sisäpuolelle. Niin joo, ja tuohon alareunaan voi mielestäni poimia jonkin verran vähemmän silmukoita kuin ohjeessa - isommassa on ohjeen mukainen määrä ja mielestäni siis liikaa, kupruili vähän ennen kuin "prässäsin" valmiit neuleet.

At last a finished project - Rose Cardigans for a family who got their second daughter about one month ago. I tried to choose the sizes so, that they would fit both sisters approximately by the later part  of summer. Model's my own girl, not the recipient.




1 kommentar: