onsdag 9 april 2014

Moi Salainen Neuleystäväni!

Ja suuri kiitos jälleen kerran ihanasta paketistasi!

Tänään seisoin pysäkillä odottamassa bussia, kun huomasin saaneeni viestin emolta saapuneesta paketista! Joten kiitos myös emolle loistavasta ajoituksesta - lankakaupan ja ruokakaupan välissä siis poikkesin postiin!

Kotona paljastui sitten, että taikapallo on loistava lankalähetys lapsiperheelle.




Pallo pääsi heti syliin, joskin sieltä myös karkuun.



Kovin harmaalta tuo pallo näytti, mutta tarkka silmä huomasi jotain pastellinväristä sen sisällä. Kiinnostava äänikin kuului, kun pallo vieri pitkin lattiaa. Tuo harmaa väri paljastui Garntjänstin ekologiseksi puuvillaksi, kaksi kerää! Garntjänst/Kilafors garniin liittyy aika kivoja muistoja 90-luvun loppupuolelta, joten kiitos sny - tuo taisi olla parempi lankavalinta kuin mitä osasit aavistaa :-).

No, sitten alkoi paljastumaan lisää juttuja - pirteä vaaleanvihreä nauha lähti heti neidin askarteluun (joskin sain takaisin valokuvausta varten) - ja kun muumitikkaritkin alkoi näkymään, niin äidin kerimisvauhtia kiihdytettiin. Ei taida näkyä kuvassa, mutta toinen tikkari on jo puoliksi syöty. Ja sny: Hyvin osasit valita tikkarit, juuri nuo muumitikkarit ovat niitä syömiskelpoisia!



Nuo pastellivärit jotka näkyi hieman alussa olivatkin kolme pirtsakkaa kerää Miami-lankaa! Tähän en olekaan ehtinyt tutustua, tuntui kivalta ja pehmeältä, ja muistutti Samos-lankaa. Kerittäessäni niitä ajattelin jos niistä virkkaisi lasten kevätpipoa... ja paketin sisältä ilmestyikin virkkukoukku! Toisaalta on ihan mahdollista, että teenkin niistä pääsiäismunia - niihin kun löytyi ohje kerän sisältä.


 Kuvassa on mukana kolme meidän omaa pientä pääsiäiskananpoikaa, jotka heti tulivat katsomaan kerän sisältä löytyneitä leikkikavereita! Kindermunat laitettiin piiloon odottamaan - tässä taikapallossa oli tälle päivälle jo riittävästi jännitettävää, jatketaan näillä pääsiäisenä ;-).

 Enkä tainnut vielä mainita - kerässä oli myös rairuohosiemeniä, pienet lintuset saavat pääsiäiseksi kodin:


Ja meistä kuoriutuu kohta todelliset himoviljelijät sny:n ansiosta. Sillä onhan meillä viime kuun paketin auringonkukatkin tulossa (ne pääsivät ruukkuihin vasta viime viikolla, pientä vihreätä näkyy jo. (Jos lasten lääkeruiskua ihmettelette, niin sillä on hyvä kastella, ruukut kun ovat niin pieniä...)



Got the second package from my secret friend in the Finnish spring 2014 SNY. The pictures speak for themselves, I think. And getting a mystery ball is absolutely superb when you have kids!

5 kommentarer:

  1. Kerrankin onnistuin oikeaan aikaan istahtamaan koneelle :).

    Todella upean paketin olet saanut ja kivoja istutuksia :).

    SvaraRadera
  2. Hei, kiva nähdä paketti perillä. Mietin tuossa, että laitoinkos sitä koodia laisinkaan emon viestiin? Näköjään sitä joskus jotain onnistuu tekemään oikein.
    T:snysi

    SvaraRadera
  3. Jopas on teillä saanut taikapallo kovaa purkukyytiä :)
    Kivasti kerätty yllätys!

    SvaraRadera
  4. Mä kun olin mukana tossa taikapallohommassa, mä en ensin tienny ollenkaan, mitä mun olis pitäny tehä, mutta kyl se sit valkeni kohtuullisen nopeasti.

    SvaraRadera