lördag 16 oktober 2010

Lokakuun SNY-paketti on tullut! KIITOS!

Osasinkin sitä odottaa, sillä sain salaiselta neuleystävältäni ihanan neuleaiheisen e-kortin asiasta jo aikaisemmin viikolla. Perjantaina kyttäsin sitten postiukkoa niin kauan, että lopulta kyllästyin, ja lähdin tyttären kanssa lankakauppaan... Olisi kyllä kannattanut pysyä kotona - ekassa bussissa oli jo kahdet vaunut, joten jäimme sitten pysäkille odottelemaan seuraavaa... ja rakeitakin satoi (onneksi pieniä). Tunti siinä meni päätöksestä lähteä kunnes olimme vihdoinkin bussin kyydissä! Postisetäkin ehti ajaa ohi, ja oli kyllä lähellä, että olisin mennyt takaisin kotiin katsomaan olikohan se paketti jo siellä.

No, olihan se paketti sitten siellä pari tuntia myöhemmin kun tulin kotiin, ja kuten edelliselläkin kerralla, sisältö oli aivan ihana! Pitäisikö tehdä niin, että salainen neuleystäväni ostaa minulle jatkossa kaikki langat, ja minä pysyn kaupoista pois?

Paketin teema oli "arjen luksusta" tai "ei se määrä vaan se laatu". Ja siis niin nappiin osuva sisältö taas!
Tuo lanka on Lorna's Laces Shepherd Sock, väri Violet eli liilaa, vaikka kuvassa näyttäisi olevan kirkkaan sinistä. En oikein ymmärrä miten tuo minun sny osaa niin hyvin lukea ajatuksiani, ja värinkin hän on osannut valita paremmin kuin minä itse! Kämmekäät kyllä tarvitsisin, katsotaan osaanko tehdä? Nyt alkuun tyydyn kuitenkin vain halailemaan tuota lankakerää, ah! Pöllöheijastin oli myös paketissa (ja minä olen siis kunnollinen heijastimien käyttäjä, sny tiesi taas!), sekä pieni rasia Mama's Cornerin suklaata, jonka sisällä liikkuu pienet konvehdit kun varovaisesti ravistelen pakettia. Nam! näin jo etukäteen sanottuna.

Suuri kiitos siis Salaiselle neuleystävälleni!

Oops, sorry, I almost forgot to add a brief summary in case any of you don't understand Finnish. This is the wonderful October package I got from my Secret Friend in the Finnish SNY 2010. The yarn is a beautiful skein of Lorna's Laces Shepherd Sock yarn, colorway violet although the picture seems to think it's blue. A real luxury package, Thank you!

3 kommentarer:

 1. Ole hyvä vaan, onneksi paketti ehti perille ennen viikonloppua! Onneksi meillä käy värimieltymykset hyvin yhteen, tuo oli niin ihanan väristä lankaa että oli pakko ostaa. :-)

  Ihan varmasti osaat kämmekkäät tehdä, olet niin taitava neuloja. Ravelrystä löytyy paljon kivoja ideoita. Kämmekkäissä on se hyvä puoli, että jos epävarmuus iskee niin neuloo vain suoraa putkea, jättää peukulle aukon ja jatkaa taas putkea kunnes pituus on sopiva. Aukon reunat voi viimeistellä vaikka virkkaamalla, ei tarvitse säätää sen kummemmin.

  Piti muuten luoda uusi tili että pääsen tulevaisuudessa kommentoimaan tänne blogiisi, jos ihmettelet uutta yhteystietoa... ;-)

  SvaraRadera
 2. Joo, oikeassa värimaailmassa liikut :-). Eikä sinun lankavalinnatkaan eroa minun unelmistani :-D. Tuo suklaa oli muuten suussasulavan hyvä, ja onnistuin vielä säästämään yhden palan tälle päivällekin.

  Kämmekkäät olisi uusi tuttavuus minulle, ja niille olisi hiekkalaatikolla käyttöä, katsotaan katsotaan...

  Pahoittelen että oli hankalaa kommentoida; kuvittelin jättäneeni ovi auki anonyymeille kommenteille, mutta en näköjään... on nyt korjattu, luulisin.

  SvaraRadera
 3. On sulla ollu upea SNY! Ja sä olet ollu upea SNY mulle! Kiitos siitä. Mä sit luen tätä aikajärjestyksessä, joten sillä lailla nää kommentitkin tulee, et älä ihmettele.

  SvaraRadera